Ми мовчки страждаем...

Ти мовчки страждаєш.
Я мовчки страждаю.
Ніхто окрім нас, цього більше не знає.
Ти в серці ховаєш.
Я в серці ховаю.
Бо виходу іншого мабуть, немає.

Спішать твої літа.
Летять мої роки.
А душеньки наші спокою не знають.
Любов соковита.
Та зболені кроки.
Колишньої сили вони не тримають.

Ти тихо сумуєш.
Я тихо сумую.
Ми знаємо – разом ніколи не бути.
Ти мрії малюєш.
Я мрії малюю.
Але поміж нами - невиннії діти.

               
                2001р.


Рецензии