Летимо!..
Обійми мене ніжно...
Посміхнися! Будь-ласка!
Ще ніколи не пізно...
Повернутись в дитинство
Хоч на мить, небагато -
Так приємно намисто
Теплих спогадів мати.
Зрозумієш напевне
У душі моїй струни,
Ти повір - недаремно
Сердцем музика лине...
Відіб'ється віршами,
Подарує надію,
Та залишиться з нами,
Щоб здійснилися мрії.
Полетіли у казку!
Хоч на мить... Подивись -
Вона поряд! Будь ласка,
Лиш повір! Посміхнись!
Свидетельство о публикации №110012808980