Julia Shein Breathlessly, - Where-where to?

Julia  Shein  With bated Breath, -“Where-where to?”


1. My Eye, -

2. …  my Step?...

3. …   - my Flight up! ...

4. “from -Star- to-Star”
………………………….......- Notes

5. – this is your Melody
...............................of my Life
…………….. – Aspiration- Inspiration!

___________________________________
*/ Out of my Cycle: “From -Star- to-Star”


Юлия Шейн Затаив Дыхание - «Куда-куда?»

1. Мой Взгляд,…

2. ……………. мой Шаг, …?

3. ……………………………. – мой Взлёт! ...

4. … « От Звезды-до Звезды»
……………………………………….- Нот…, -

5. – Твоя Мелодия моей Жизни
…………………………… - Устремления –
………………………………………- Вдохновения!
_____________________________________________
*/ Из моего Цикла:  «От Звезды-до Звезды»


Рецензии