Дайте розсолу банку ua

Еро графіка,
 Збуджена натура -
Обнімаються люди -
Голі фігури.
- Прикривай рукою цікаві місця!
Пальці біжать по тілу, не туди…
Уста занімили,
Груди розпухли,
Зайві думки - здохли,
Лиш подих напроти,
Лиш секс у голові,
Дотик тіл - Порно сни,
На шиї залишили два засоси.

Перегар у роті,
Учора був на святі.
Багато випивки пішло,
День недаремно пройшов.
Я свою любов знайшов.
Хто винен - Місяць зачарував.
 Я здається кохав.
Стоп, я цього не казав…

Голова в подушку зранку
Дайте розсолу банку,
В душі дрімота.
Щось багато не пам’ятаю,
Дзвінок телефонна – запитаю?
Слова як ток,
У мене шок…

http://orbk.net


Рецензии