Пройшли роки...
І весь цей час шукала я любові,
От, от і повезе, та більше не везло,
Все більше було «випитої крові».
Так радісно і гірко як, мені,
Любов прийшла у ці останні милі.
Я оглядаюсь в ті далекі дні,
Де ви поділися - дівочі мрії.
2006р
Свидетельство о публикации №110012801394