Цвiте садочок

Нема гарнішої пори
Коли цвітуть , цвітуть садки
І сонечко так ніжно світить
Трава зелена і листочки
Неначе з райдуги квіточки
взяли красу
І вітерець тепленький повіває
Пелюстки з яблунь обриває
Немов метелики літають
Як любо, любо подивитись
Яка краса!
Цвіте садочок,наче рай
Нема гарнішої пори
Коли цвітуть, цвітуть садки!


Рецензии