Вона мене бентежить...

Вона мене бентежить як кота,
Біла,найсмачливеша сметанка...
Побачте:кіт прокинувсь з ранку,
Підняв свого шкідливого хвоста
И мяу-мяу!Вигнувся до неї,
А там-крамниця грішна,бакалея
І він тихенько гладить кицю,
Отримуючи гарного елея...
Чим далі, тим дурноти більше...
Моя мур-мур!Я тут завжди, не лише,
я кіт котів на колектив
Чекайте,киці, кошенят,
І не кажить мені:"А ще?",
Ласкаві дівчинки!Це отрута,
І там нема червоной рути.
Я згоден! Вас пестити винен,
Бо котик з теплої країни!
Рекс-фекс-пекс!До ранку-секс!


Рецензии