Люби меня... Ирина Галась
Не отпускай ни на минуту.
Касанье губ твоих храня,
Твоё дыханье не забуду.
Приди, любимый, по весне
И забери меня с собою.
Пусть ясных звёзд полночный свет
Пути-дороги нам откроет…
Архистратиг моей судьбы!
Довольно слёз и покаянья,
Оберегай мои мольбы,
С тобой отныне навсегда я.
***
"Кохай мене..." Ирина Галась
Кохай мене, цілуй мене.
Не відпускай мене ніколи.
Торкнись до губ...я подих твій
Хочу відчути знову й знову.
Прилинь до мене у вісні
І забери мене з собою.
Хай світла зіронька вночі
Освітлює для нас дорогу.
Стань ангелом мого життя:
Оберігай мене, єдину.
Вже досить сліз і каяття.
Тебе ніколи не покину...
(12 жовтня, 2008 рік)
Свидетельство о публикации №110012706174