I m too
нет, телевізор, світло і душ
дивлюся у ліжку останній таблоїд
стираю з очей остогиджену туш
ти знову подзвониш -рівно в дев"ятій
"привіт. я вже вдома. цілуєш? я теж"
тебе зустрічаю в постелі зім"ятій
вмикаю для тебе триклятий "Депеш"
існуємо разом - ховаєм на потім
палкі поцілунки й розмови без меж
так тільки коханці здійснюють поділ
якщо ти кохаєш, то я тебе теж...
Свидетельство о публикации №110012702300
Вадим Мирошниченко 19.02.2010 15:02 Заявить о нарушении