В дносно в льний

Моя осінь тобі не окупиться
Тихо втрутиться
і ось – ми лиш спогад
моя мрія тобі не обійдеться
жодним шилінгом.
 Це мій здогад
 ти повернешся
 пізнім вереснем 
у мої весняні абоненти
і підпишеш вчорашнім днем
нашу спільну відеоленту
 ти залишиш мене
тільки перший сніг 
доторкнеться до неба босо
я не скаржусь –
інакше би ти не зміг
 бути вільним від мене відносно…


Рецензии