н чого зайвого

Я так хочу весни – жахіття!
Такої ж, як шість років тому
Додому нести вишень суцвіття
Й мовчанням подруг вбивати втому

Чекати п’ятниці вже з понеділка
Гриміти потягом до Коломиї
В руках у тебе ключі й мобілка
Бо в тебе є я, а в мене ти є…


Рецензии