batticuore
Мрачные переулки пройденные вдвоем..Солнечные крыши спрятаны под зонтиком..НЕслышные деревяные отголоски кручения по кругу твоих желаний. Прозрачные рассыпающиеся тайны без ключей, без ответов, разгаданные одним дыханием твоих легких..Окунувшись в морскую воду плыть сквозь щели в дверях по твоим воспоминаниям..играя шелковыми нитями в зубах, вцепившись в занавеску у твоего окна..
Малиновые облака действительности, несмышленные детские всхлипы о потерянном мороженном..
Раптово згасла незвичайна свічка
І полумьям її ти не знайдешь заміни
Дарована шовкова різнобарвна стрічка
За Нею тягнеться..
Моєму чаю.. щоб охолонути, не треба певної причини
Знайдешь в саду
мої листочки перших сподівань
Очами мрійника розкинуті озера слів
І через цілий ряд новісеньких придбань
Не встигнешь зникнути у листопаді змін
Не важко вичитати останній модний сплеск
І одягнути джинси, замість сукні
Без комплексів залишитись раптово десь
Твій погляд у моїй крові присутній
Жовтневий дощ, малесеньке дитя
Весінньої безстрашної погоди
І краплями промокнуте в твоїй душі життя
І вартовий для тебе підмітає сходи..
Ти дивна, непозначена в книжках
Казкова квітка, невагомо в небі
Немов хмаринка.. в моїх невичерпних думках
Мене з собою тягнешь крізь пустелі..
Свидетельство о публикации №110012701272