30

Цемра ў белай комнаце,
Навокал толькі пустыя куткі.
Зоры ў чорным небе свецяцца,
Вельмі не хапае сціплай цеплыні.
Ні гуку, ні думкі – толькі маўчанне.
Вочы сумуюць, крылы рвуцца ад цяжкасьці цішыні.
Адлюстраванне стомленасці твару
Хаваецца ў празрыста-цёмных вокнах.
Калючыя контуры страху пратыкаюць
Наскрозь сэрца кожнай душы.
А шкляны позірк усё глядзіць
І глядзіць на далёкасць зор ад зямлі...


Рецензии
Энергично.

А что означают эти цифры?

Оттон Николай Новомлинский   05.08.2010 05:09     Заявить о нарушении
Это номер стиха, так как названия у него нет, просто помечаю номерами)))

Ксения Петрусевич   05.08.2010 13:12   Заявить о нарушении