Небо плаче променями
Світлими та холодними,
Вічними, ненаситними,
Зорями в ніч ображеними,
"Зайчиками" засмаженими,
Посмішками розмазаними,
Тінями ревних спогадів,
Вісткою незабутніх днів,
Світлими та холодними
Плаче небо променями...
19.12.2009р.
Свидетельство о публикации №110012701120