А я...

А я з тобою зустрічалась в спеку.
А ще тоді, як із відра лило.
Блищав асфальт оголений проспекту
І за вікном, як все, гриміло і гуло.

А я тобі сказала "Не пробачу..."
Наприкінці серпневої пори.
Ти тихо мовив:"Ще побачим.."
І сонце озирнулося вгорі.

А я з тобою розділила вечір.
Свічки поставила - то був останній раз.
Життя - ріка, а не букет із течій.
Я ж не суддя - оцінювати клас...


Рецензии