Iмгненнене свету

Нябесныя замкі пылаюць ад сонечных промняў.
І іскры раскаляюцца, і неба ўспыхвае,і промняў
Святло прыпыняецца за некалькі крокаў
Ад ценю, які нараджаецца з навакольных адценняў.
А сонца потым хаваецца ад люду і гукаў.
І промні назад вяртаюцца за некалькі імгненняў.
Застаўся толькі попел…
               


Рецензии