Вёска Пранчакi
Прылячу, нiбы з выраю птах.
Усмiхнуся матулi прыветна.
У маленькiх маiх Пранчаках
Мне заўсёды самотна i светла.
Толькi тут сэрцу хораша так.
У зацiшку журботных алешын
У маленькiх маiх Пранчаках
Я прысню свае лепшыя вершы...
Свидетельство о публикации №110012400739
Кася Иоффе 06.03.2010 12:44 Заявить о нарушении