UA и COM

Нарешті можу дихати на повні груди
Знайшов свій шлях поміж незгод буття.
Шукав його на мапах, в небі, в людях,
Шукав його я все своє життя.
Тепер я вільний від своєї долі,
І точно знаю де, коли і як.
Бридкий кінець у всіх людських історій
Я можу поміняти, навіть так.
Можу буть оракулом, провидцем...
Багатим паном або жебраком.
Єдине що не можу - розмістити
Наш сайт по адресам UA і COM.


Рецензии