***

Перевела Блока на украинский язык("Девушка пела в церковном хоре..")

Дівчина співала в церковному хорі,
про всіх,що втомились в чужому краю
Про всі кораблі,що пішли у море
Про всіх,що забули радість свою
У купол летів,співаючи голос
І промінь сяяв на білім плечі
І кожний з мороку дивився і слухав
Білої сукні в промені голос
І здавалося всім,що радощі будуть,
Що в тихій гавані усі кораблі,
Що на чужині втомлені люде
Щастя собі сприйняли
Ш промінь був тонким,і голос солодким був
І тільки високо,біля царських врат
Плакало дитя,всі знаючи таємниці розкув,
Що ніхто не прийде назад...


Рецензии