В оточеннi бiлих кольорiв

Холод в душі обіймає землю,
Здавлює груди пекучий дим.
Білі троянди і біла стеля…
Погляд мій поруч крокує з ним.

Біле мереживо паперове
Тліє і подих кудись зника.
Мрії завжди і легкі й чудові…
Тане в повітрі твоя рука.

                25.03.2008р.


Рецензии