Кая китэ шурэле. Куда девается зимой леший
Тулган ай гына балкый.
Кышын йоклый аюлар.
Кая китэ Шурэлелэр?
Коньякка китэ казлар.
Боз булып ката сазлар.
Кызганычка житэлэр.
Эллэ мэрткэ китэлэр.
Шурэле йоклыймы икэн.
Йокласа ул чат букэн.
Шулай озак йокласалар.
Жыермый козэн ме икэн.
Кая саклык базлары?
Кем аларны эзлэде?
Калсын шунда экияттэ.
Шурэленен йозлэре.
Свидетельство о публикации №110012307462