Дзеля Леры К
Згасне свет у тваіх вачах
Але я азароны... бясконца
Буду біцца і штосьці крычаць
Патаемна змагацца... знянацку
Ухапіць свой кавалак жыцця
І нарэшце скончыць смяяцца
Скончыць свой пераход з небыцця
Для цябе я яшчэ незнаёмец
Можа дурань, а можа вар'ят
Я застанусь такім... і я помню
Быць пакліканым буду наўрад.
Свидетельство о публикации №110012300285
Евгений Пешко 23.01.2010 05:52 Заявить о нарушении