Сюди я знову повернусь
хоч і не вчився я молитві.
Сюди я знову повернусь
в свічі мерехтливому світлі...
І підіймається душа
до небозводу водночас.
Багато з нас в житті грішать,
але, тремтливі, мов свіча,
слова зриваються із вуст,
хоч і не вчились ми молитві.
Сюди я знову повернусь
в свічі мерехтливому світлі...
Свидетельство о публикации №110012202602
Приходько Ольга 22.01.2010 14:12 Заявить о нарушении
Приходько Ольга 16.02.2010 23:56 Заявить о нарушении