Хочу..

Вона стояла одна на краю скелі. Так тихо , тихо вітер розвивав її довге волосся. Здавалося ,що все зупинилося навкруги .Пісня вітру –ось що це. Такий сильний, а вона така гарна ніби пісня про ніжність , сама така ніжна мов янгол, стоїть і слухає пісню. Руки підіймаються до небес але не летить, пташка. Вверх. Музика вітру лине відусіль - навічно затихло все навкруги, навічно завмер світ. Такі великі білі крила накрили всю землю з небес до небес. Її крила. Спить на краю прірви , всіх заспокоює теплом , а сама на краю. Вітер, вітер.. Вирвись на волю моя кохана, так давно ти спала закрита своїми теплими крилами , прокинься , такий світ навкруги ..Такий світ. Між білим та чорним. Закрий очі свої ніжні , якщо важко.. Лети , лети.. Зупинись ,він поруч. Обернись, обернись.

Він бере її за руку , різко повертає до себе обличчям , бери її за голову обома руками та обіймає , пригортає до себе ..Мила, ти така ніжна, що в нього руки тремтять..

Хочу відчувати твоє тихе та помірне дихання на своєму плечі.
Тихий шепіт диких очей , диких , таких ніжних очей.


Рецензии