Не звинувачуйте

Не звинувачуйте, не маючи підстав!
І не кажіть - якщо нема насправді...
Не злодій я, нікого не вбивав
І не брехав... принаймні рідній мамі!!!

Ті, хто безгрішен - ходять по воді,
А я крокую лісом, полем, лугом...
З тобою поруч! Наче у ві сні,
Бо у житті не стану тобі другом!

"Кохання - вічне!",- це напевно знав!
Воно не гине ні в воді, ні в лаві...
Не злодій я, нікого не вбивав
І не брехав... принаймні рідній мамі!!!


Рецензии