Л совичок
Сонця промінь завітав.
Вже не спить Лісовичок.
З ранку так багато справ!
Він господар молодий,
Та у нього всюди лад.
Роботящий, заводний,
В лісі править без завад.
Він збирає в пляшки сік,
Що берізки віддають.
Пригощати буде всіх.
Щоб нікого не забуть!
А берізки, як рідня,
Линуть листям до пляшок.
Вони з радістю щодня
Сік дають для діточок.
Дітки п'ють смачнющий сік,
Щоб здоровим кожний ріс.
От такий є Лісовик
У ліску серед беріз!
Свидетельство о публикации №110012006542