Прощання

- Благаю, не лешай мене свого кохання,

- Пробач мій милий та бажання змінились,
- Я більше не люблю тебе.

- Не вірю, ти обманюєш себе,
- Нам бути вічно разом, небо нарекло.

- Ні, милий, пророчення розбилося, як скло.
- Пробач, я більше не кохаю,

- Ні! не залишай мене, благаю.
- Скажи мені, що ти пожартувала,

- Ні, любий, тобі всю правду я сказала,
- Вибач, та ти повинен все забути.

- Ні! не вірю, цього не може бути.
- Ще вчора, ти, була моєю,
- Ще вчора ми були сімєю,
- Ні! тобі від мене не піти...

- Будь ласка... Прощавай... Прости...


Рецензии
НА ЖАЛЬ ТАКЕ ЧАСТО ЗУСТРІЧАЄТЬСЯ В ЖИТТІ! СУМНО, КОЛИ ЛЮБОВ ПРОХОДИТЬ! ГАРНИЙ ВІРШ!

Камилла Таня   27.01.2010 01:38     Заявить о нарушении