Кришталь багряного мовчання

Кришталь багряного мовчання
Мене збиває з пантелику.
Чи ти очікуєш зізнання,
Що кане у безодню крику?

Чи я побачу твої руки
В своїх руках за кілька кроків?
Почую серця твого звуки,
Що ти зронила ненароком?

Будь поруч: в полі мого зору,
Щоб міг я пристрасно кохати
Або знайти в очах узори,
Що постають, як мідні ґрати.

Я часто мовлю сам до себе,
Питаю долю на колінах:
Чи цвіт, що падає із неба,
Без сонця свого не загине?

А може, і зав’яне з часом
Чи серед моря зацвіте.
І поряд з місячним Пегасом
Я буду мріяти про те,

Що твої руки, наче манна,
Мене в обіймах полонять.
Твій аромат туманний зрання
Все важче зможу пригадать.

А згодом, може, і забуду,
Як епітафію ночей.
Та все одно любити буду
Я блиск твоїх земних очей.


Рецензии
О, ця прекрасна мова! Ось що робить її настільки могутньою - поезія.
Дякую Вам, Ромо, за Ваші вірші. Вони чудові.

Санюк Анастасия   10.03.2011 22:25     Заявить о нарушении
Дякую..!))

Роман Дука   12.03.2011 00:13   Заявить о нарушении