Ми обираем життя!
І грішні й святі – всіх однаково любить він нас.
Життя, що дає Він лиш раз, ТАК потрібно прожити,
Щоб сором за марні роки нас не гриз повсякчас.
І щоб тютюнові смердючі пречорнії хмари
І морок пияцтва – не застили обрій ясний,
А також безглузді, тяжкі наркотичні примари
Людей не штовхали у вир смертоносний страшний.
О, янголе Божий, спроможний все зло подолати,
Розправ над землею два світлих могутніх крила,
Щоб демонські сили ніяк не змогли нас зламати,
Щоб смерть наші душі забрати собі не змогла.
Ми хочемо вчитись, трудитись,співати, кохати,
Щоб нас не давило ніколи тяжке каяття,
Ми світле майбутнє зумієм собі збудувати,
Бо з Божою поміччю ми обираєм життя !
Свидетельство о публикации №110011904267