Кохання
В неба безмежній блакиті парить
І, розправивши знов свої білії крила,
Все в далях небесних горить
Нам не спіймати її, не скорити,
Усе в ній життя на нашій планеті
Вона ж нас тоді лиш торкнеться,
Як потребуємо більше за все
Свидетельство о публикации №110011805513