Амфiбiя на укр. языке

 звук трамваю схожий на мої рингтони
(в мене в телефоні їх чи сто, чи вісім)
а ще моє серце має десь кордони
і своє у грудях офіційне місце

проковтнулась у мегаполіс
я - із тих, що здаються рідко,
моя швидкість комусь на користь -
ще з легенями, а вже рибка.


я не бачу світла до настання ночі -
ви всі - невидимки: ні з чим порівняти.
там, де не хвилює, просто ставлю "прочерк"
та не намагайтесь мене схвилювати

проковтнулась у мегаполіс
я - із тих, що здаються рідко,
моя швидкість комусь на користь -
ще з легенями, а вже рибка.


хай життя стікає чорною водою -
з ним не по дорозі - не наздоганяю.
якщо не зустрілись Магомет з горою,
хай ідуть на зустріч - якшо так чекають

проковтнулась у мегаполіс
я - із тих, що здаються рідко,
моя швидкість комусь на користь -
ще з легенями, а вже рибка.


Рецензии
Прекрасно передано состояние погружения в жизнь и ритм мегаполиса. Очень нравится это стихотворение.
И звучат слова, как заклинание:
"ще з легенями, а вже рибка"...

Григорий Драненко   01.10.2010 15:58     Заявить о нарушении
превращаемся в рыбку, последний этап - легкие

Наталия Гаврилюк   02.10.2010 00:24   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.