Принципи
Зажбурнути усі ті принципи
Пробігти сто сорок кілометрів/на хвилину
Та просто тебе обняти
Так хочется іноді
Зажбурнути усі ці принципи
Що в тебе є дівчина
І так не правильно
Що коли ти поруч- її не має.
Так іноді хочеться щоб мама не питала
Де твій „той самий”
І так не буває,
Що „той самий” її не памятає
А поки у нас э оті самі принципи..
головне:
Давай тихенько лежати...
Давай просто мовчати...
Свидетельство о публикации №110011408244