***

Чому в нас нічого не буде?
Та просто дурні ми доволі.
Та воно вже тобою давно й позабуте.
Тільки я пам*ятаю всі посмішки твОї.
І хто його зна, що готує майбутнє.
Чи знов зворухнеться всередині серце.
Чи виллється свіжий подих у грудях
В щось ніжне, палке...
Ах, серце, серце!


Рецензии