***

Словами не сказати.
Давно загублена одна.
І серцю не збрехати,
Що це тільки його вина.
Втекти та повертатись.
Без нього ж як без рук.
Та краще б позбавлятись
Та уникати зустрічей чи
краще вже розлук....


Рецензии