Я ляжу на шовковий килим трав...

Я ляжу на шовковий килим трав,
Подушки замість, постелю всі квіти,
А вкриюсь небом білосніжних хмар
І буду так одна у цілім світі.

Мені пташки співатимуть уранці,
А сонечко ласкатиме все тіло,
Переплететься думка з вітром в танці
І буду в казці... поки не стемніло.

А як стемніє, то закрию очі
І запах трав замінить світло денне,
Візьме мене на крила спокій ночі
І понесе у казку снів химерних...

Де ляжу на шовковий килим трав,
Подушки замість, постелю всі квіти,
А вкриюсь небом білосніжних хмар
І буду так одна у цілім світі.


2003 р.


Рецензии