Молитва

Боже, збережи мою любов,
Вона – це все, що в мене є на світі.
Вона мій скарб, немов зі снів.
Вона… Я мріяла про неї!
Я знаю, цей скарб отримала від тебе.
Тебе молю: не забери його!
Я дико охоплю її руками
І понесу крізь сльози, біль…
Тебе прошу, мольбами я ридаю:
Не забери її – не вбий мене.
Клянусь, що буду зберігать,
Про що так довго мріяла, та все ж…
Боже, збережи мою любов.


Рецензии