EGO haud boudoir

EGO promptus snow.
EGO promptus pluvia.
EGO promptus folio.
EGO haud boudoir quod aspicio.
Sententia promptus mihi.
EGO promptus thee.
Sententia haud votum aspicio obviam mihi.
EGO haud boudoir aspicio obviam thee


Рецензии