Мама казала що я алкогол к

Мама казала, що я алкоголік
Так я пью, не зранку- я алкоголік
Я витираю останню банку
З поміж колін, з сухого асфальту
Мама, казала, що він повернеться
Що він покохає
Він повернувся- він повернувся до іншої
Він повернувся сракою!
Він кохає свої інструменти
А я буду собакою
Я буду собакою
Яка іноді тявкає, яка хоче постійно хоче
Їсти...
А грошей не має, їм що кидають
Біля ярко-синьою обявою. Хочу сісти
Я перебільшую. А може це такі мрії
Може не все як ви звикли,я розумію
Я контролюю свої дії
Поки що... поки що я на місці.
 Ти памятаешь те вікно
 Як шепотіла на підлозі
 Як важко там тебе забути
 Як ти тримав мої лодоні
 І відправляв до лікаря,
 так
 так на болконі.
Я розумію скільки б разів не повторяла
Скільки б разів не виганяла..
Забирайся від мене! я благаю, йди геть
Я не хочу! йди геть.
Я знов сідаю на асфальті
Я випиваю червоне вино
Як писано було на карті
Вдихаю дим, ніби він допомагає
Ніби не вбиває,що аж стає легше
А може він усе таки покохає
Кине ту іншу, я останніх
Може влаштуєм голівудьске весілля
І я посміхаюсь, я посміхаюсь
До того як заболить голова.
Дитинство вмерло
Заплітаю кросівки бантиком
Воно вмерло разом з дід морозом
Та іншим непотрібом, разом з купою деревяних ляльок
Відчепіться з проповідью
Не має кохання, мене не має
Може таке ідеальне життя?
Я заплітаю в хвостики бантики
Я розкопаю усі кришталеві спогади
Як шепотіла на підлозі
Як важко там тебе забути
Як ти тримав мої лодоні
- Говори, говори!
- Ти ж і сам знаеш
- ні-говори
Я памятаю тебе так з близька
Я починаю розуміти
Тобі мене не покохати
Такі як я живуть самі
І я сідаю на асфальті
І заглядаю до вікна-
Вони одні, вони сумні
Усе те гімно- воно зле
Я намалью на калюжі посмішку
Вона не буде брудною
Я зла. Я зла? Будь нарешті собою
Я прокидаюсь на асфальті
Мама казала у восьмій буть дома
А світ без вас такий...


Рецензии