випукле скельце
намагаєшся триматись ближче до тротуару
автівка проїздить залишаючи водяний хвіст, поруч
зі старим зачуханим парканом, далі
будуть нові автівки, але тобі байдуже - ти втікач
тому для тебе існує тільки Шлях і Швидкість
потрібно подалі, просто подалі... не плач!..
втікачам байдуже куди і звідки
потрібно йти залишаючи за собою якомога більше
відключаючи мізки, сумління, звички
коли мчиш вперед - усе інше сприймається смішно
здається мізерним і не значним. Ліпше
не озиратись бо пропадеш, не озиратись бо там...
а що там?.. там щось, від чого просто треба подалі
зупинки найстрашніше що може примаритись втікачам
вони змішують думки, бентежать, змінюють Шлях і
повертаєшся назад... немає нічого страшнішого
ніж відчуття невідворотного прозріння, мов по скроні приклад,
розумієш що біг по колу і падаєш на коліна, лячно
дивишся у очі своєму страху й чуєш:
"Дякую знято!" стоп кадр...
Свидетельство о публикации №110011303234
а кто нарисовал картинку - что сейчас у тебя?... чувствуется рука серьёзного художника... )
Криспи 19.01.2010 18:52 Заявить о нарушении
жаль умер...
Эмуляция Жизни 19.01.2010 20:09 Заявить о нарушении