Бетховен
Це Бетховен і я не певен,
що скелет мій сьогодні в нормі.
Ніч минає. В моїй карафі
кров загиблих кавових зерен,
H2O і місяць у повній.
H2O і місяць у повній.
надто мало щоб вийти з тіла,
надто мало щоб стати іншим.
Тихо плине дірявий човен
і остання зірка зотліла,
на папері брехливих свідчень.
На папері брехливих свідчень
залишилось чиєсь минуле.
Я не певен чиє достоту.
Щось втекло, а я не помітив.
Вітром змін повіяло з вулиць.
Ранок слухав останню ноту.
Ранок слухав останню ноту,
посміхався в порожній карафі
перший промінь. Повільна кода.
Чуєш, музика лине з шафи?
Свидетельство о публикации №110011303176
Любовь Либуркина 25.01.2010 19:10 Заявить о нарушении
вельми вдячний за відгук, здебільшого "справжнім" поетам це не подобається, а недобитим апатажникам незрозуміле.
сенкс..
Эмуляция Жизни 25.01.2010 22:27 Заявить о нарушении