синдром ранку

приходиш о шостій нуль-нуль
Хіросімою в голові,
посміхаєшся крізь пітьму.
і може присутні живі
у цьому шматку доби,
проте я повзу мерцем.
до шклянки, струмінь води
і шкіру нову, і ще
замкнене коло годин
із радіусом у день.
4,3,2,1!
знову згадати все.
Хіросіма в моїй голові.
циферблати Далі й Пікассо
прокидаються, є живі,
але не вцілів ніхто


Рецензии