I amish
I'm a basical looser
Love my pogo stick
Love my minimal boozer
Mama, shave my tongue
It is swollen with foul
Make me stay undrunk
Give me comforting towel
Papa, spank my head
It is dizzy and blinking
Don't you let me spend
All my somes for a sinker
I'm a caravan
I'm a doubting zombie
Love my merriment
Love my parallel sobbing
Свидетельство о публикации №110010806890