Сестрички

Ой, ці красуні Войцехівські,
- Яскраві квіточки життя,
- Пісні весняні, українські,
Вокалу вічного буття!

Щось знову хочеться відчути,
Бурхливу  хвилю почуттів,
- Хоч на хвилиночку почути,
Відомий,  Войцехівських спів!
         
                … 5 листопада 2009…


Рецензии