***

А мені тебе всього лиш жалко.
І жалість - це найнижче з почуттів
Я пам’ятаю як кохала палко.
Як ти в обіймах мене грів.
Як розсліталось  все на світі
Немов би попіл на вітру
Коли неслась я із блакиті
До тебе з пристрастю в саду.

Тепер ти є, однак без мене...
Тепер ти в щасті сирота...
Опало листячко зелене.
Тай я уже сто раз не та...


Рецензии