Я йду до тебе, Боже

Святая ніч, святе Різдво,
Пишу Йому на рідній мові,
І дякую Його любові,
За те, що Він завжди зі мною,
В свята , і в радості, і в горі...
Ісусе, дякую тобі,
За те , що я живу на світі,
В якому все до тебе лине,
За барви жовті, також сині,
Чудові ранки, рясні квіти,
За все я дякую тобі!
І моя віра не загине,
В брутальних славах цього міста,
Я йду вперед, моя стежина
Колись до тебе приведе,
І все одно яка там відстань,
Я йду вперед до тебе, Боже,
Крізь сутінки, на тебе схожа...
Сьогодні славлю я тебе!
Різдво прийшло, і ясний місяць
Яскраво в небі мерехтить,
І всі християни цього світу
Весь рік чекали на цю мить,
І гріх сьогодні не радіти,
Нам треба вірити, любити
І з миром в серці якось жить...

                7.01.2010


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.