leave my life

Cause I don't wanna play just blues,
Read only dramas, paint just tears...
Dont even hold my crazy fears...
I'm tired of madness. Need to choose.

U've really made me feel alive,
Made dreams come true, cteated wonder...
I've even loved U...But, like thunder,
Had thundered suddenly my life...

Now I'm not yours! Please, don't confuse
My «YES» and «NO». I hope, it's clear!
And, please, stop calling me «MY DEAR!»...
For all your «If we...?»   - my refuse.

Maybe my words seem like a knife...
No – I don't want U to go under!
Just clearfy – there's no more bunder
For U in Me. Please, leave my life!...

***
4.57 pm      07|01|10


Рецензии