Рождество

Чекали, свято ми усі,
Напевно, цілий рік,
Щоб Щедрий вечір, знов прийшов
З торбинкой на поріг.

А у торбинці все було,
Що так чекали ми:
Свята пшениця і узвар,
Ковбаски і пиріг.

То символ щастя і добра
В хатиночці твоїй,
Любові, щастя і тепла
Та усмішки дітей.

Як Зірка перша засія,
То говорить усім:
Чого ти хочеш забажай,
То все прийде в твій дім.

Нехай панує в ніч Різдва
Мир, злагода, добро,
Та цілий рік в душі твоїй
Панує хай тепло!!!
/
Luiza Gelts /фотограф/
Снегурочку вызывали?


Плейкаст


Рецензии