Мэхэббэт кайт...

Карлар шыгыр-шыгыр килэ.
Эллэ миннэн сою бизэ.
Кузлэремне йомып торам.
Кире кайтсын язгы буран.

Чэчлэремэ карлар яуды.
Кырык сигез мина тулды.
Житте инде сынау биру
Гумер буе ялгыз йору.

Карлар яуды бигрэк тирэн.
Хэзер сорау сина бирэм.
Эллэ кияуга чыгасын мы?
Эллэ колеп куясын мы?

Тышка чыгып чангы киям.
Ходай бирсен мина ярдэм.
Мэххэбэт кайт син йортка!
Житте инде. Качма читкэ.


Рецензии
Карлар шыгыр-шыгыр килсэ.
Эгэр синнэн сою бизсэ,
Торма hичтэ куз йомып.
Киткэн буранны котеп.

Кидэ тизрэк чангынны,
Сундерми ул ялкынны.
Унны-сунны карамый,
Бэхетенэ каршы чап.

Талия Абитова   28.01.2010 13:40     Заявить о нарушении