Розкажи казку...

Розкажи мені казку, бо плачу...
Не дратуй мене - я розізлюсь...
Підійду до вікна і побачу,
Ще краплиною в шибку ввірвусь.

Опущусь я сніжинкою з неба
І розстану в тебе на чолі.
Не шукай мене більше, не треба.
Дай політ, пишнокрилій бджолі.

Відлітаю я з квітки на квітку.
І зберу соковитий нектар
Так прийду я до тебе у літку.
Тільки ти про мене пам"ятай.

А в осіннім ранковім багрі
Я листочком впаду на стежину -
Ти знайди мене в жовтім коврі -
Серед листя ж бо скоро загину...


Рецензии