Зм цер
Граў ён дзень і ноч на ім.
Брыдкім быў музыкаю-
Горшым песняром!
Суседзі клікалі -
Завывалі ўслед,
Зміцеру-мучыцелю,
Каб спыніў канцэрт.
Ён жа, іх не чуе
І грамчэй дае,
Што аж сцены рвуцца
Ад дурнога прэч!
І калі ж ён спыніцца,
Ці ён знарок?!
Завывае песьняю,
Як шалёны воўк.
Свидетельство о публикации №110010608474